Magia Albă

MAGIA ALBĂ ? magie alba ….

Folosirea Marilor Puteri Cereşti în ajutor, folosind anumite cuvinte magice de magie alba, rugăciunile a diferitor sfinţi, vrăji împlinite, după cum se cere, pentru a schimba destinul. Ca unele situaţii negative, să se schimbe în pozitive, de a apăra familia şi oamenii dragi de duşmani, ca nimeni să nu le poată face rău. Magia neagră se foloseşte de oameni, numai pentru a face rău, a duce la distrugeri, pierderi şi moarte. Mulţi oameni se adresează la magicienii în magia neagră din invidie. Magia albă şi neagră au apărut odată cu civilizaţia.

Despre Magie si Magia Alba

Magia neagră foloseşte puterile negre, pentru a distruge omenirea. Încă pe timpurile veacurilor trecute în inchiziţie ardeau vrăjitoarele, care foloseau magia neagră. Folosirea magiei albe în viaţa noastră a devenit o necesitate, mai ales în mileniul Vărsătorului, despre aceasta vorbeşte şi faptul, cât de solicitate sunt prognozele astrale pentru fiecare zi , atât cele de la televizor, cât şi cele de la internet.

În momentele cele mai grele din viaţă, când problemele se ţin lanţ, foarte mulţi oameni apelează la magicieni. Este de ajuns, ca cineva să te privească rău şi energia negativă din ochii lui îţi poate schimba viaţa total, iar blestemul poate duce chiar la moartea întregii familii, dacă nu se iau măsuri de apărare. Cel mai straşnic, se consideră deochiul provocat de oamenii cu ochii şi părul negrul. Blestemul şi deochi sunt folosite tot mai mult, cu regret acum oamenii tot mai des apelează la diverse vrăjitoare rele, aducând la distrugerea organismului uman.

Despre magia alba cuvinte magice de magie alba oameni – Pe cel mai mare site de magie din Romania

Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *