Despre alte vrăjitoare

vrajitoare-globÎn Romania vrăjitoarele autentice se numară pe degetele de la o mâna. Primul care a scos pe piață aceste vrăjitoare, cu nume care mai de care, a fost Ion Țugui. Domnia sa, pentru 200 de dolari scotea pe banda rulantă fel și fel de asa zise vrăjitoare. Pustoaice, tinere sau bătrane, toate erau chipurile testate de el și peste noapte deveneau mari experte in ale vrajitoriei. Ion Țugui, un om fără scrupule il intrecuse și pe Dumbeldore, vrăjitorul suprem de la Școala  de Farmece și Vrajitorii, profesorul lui Harry Potter.

Al doilea om care v-a indus in eroare a fost Dan Diconescu cu emisiunea ”Noaptea Vrajitoarelor”. În schimbul a 500 de euro, scotea vrajitoare ca ciupercile după ploaie, fara să-i pese de voi, de oameni in general și fără să se gândească ca voi cu ultima speranta apelati cu toata încrederea la aceste femei fara scrupule facandu-vă sa ramaneti dezamagiti. 

Cei care au infintat aceste site-uri de vrăjitorie, care mai de care, nu s-au gandit deloc ca numai oamenii disperati din diferite motive sau oamenii suferind de boli incurabile apelază cu ultima sperantă. Ei sunt atunci deposedați de bunuri și de bani, iar cei care le ridica in slăvi pe falsele vrăjitoare sunt chiar proprietarii saiturilor, pe care nu-i intereseaza nimic altceva decât să-si rotunjescă veniturile cât mai mult.

Astfel, dragi cititori daca ati fost deceptionati de asa zise vrajitoare, apelați cu încredere la Rodica Gheorghe, vrajitoare din vrajitoare nascută, fina clarvazatoarei Baba Vanka, singura vrajitoare din Europa invitata la cel mai mare concurs internațional de vrajitorie din Ucraina și care are cele mai puternice descântece, neștiute de nici o vrăjitoare din Europa

Comments are closed.