Interviu

rodica-gheorghe6„O vrajitoare de magie alba nu schimba destinul omului. Nu-l face pe unul presedinte, sau pe altul vedeta”, spune intr-un interviu acordat Feminis.ro, Rodica Gheorghe, „adevarata fiica a Mamei Omida”. Cu faldurile fustelor pana in pamant, cu cercei mari si zambetul pe buze, machiata discret si primitoare, vrajitoarea Rodica Gheorghe ne-a fost gazda pentru mai bine de o ora, timp in care am incercat sa aflam de la ea cate ceva din misterele magiei.

  Rodica Gheorghe ne-a spus ca „din ’99 portile Iadului sunt deschise, Necuratul este pe Pamant si isi alege victimele. Binele si Raul sunt de cand Cerul si Pamantul. Dumnezeu a lasat si Diavolul si Binele pe Pamant, aceste doua puteri, melefice, benefice, care se bat cap in cap de milioane de ani”. In lupta eterna dintre doua puteri antagonice, vrajitoarea Rodica Gheorghe spune ca este de partea Binelui, luptand cu armele magiei albe pentru a-i ajuta pe cei care, deznadajduiti, ii trec pragul.  

Sunteti considerata „lidera incontestabila a vrajitoarelor din Romania, prima vrajitoare aparuta pe canalele TV si in presa scrisa din Romania si peste hotare”, de unde aceasta titulatura? Ce faceti mai exact?

Frumoasa intrebare. Scurta si la „obiectiv”. In primul rand sa ma prezint mai bine. Sunt Rodica Gheorghe, fiica celei care a fost si va ramane, o legenda vie a vrajitoarelor din Romania, Mama Omida. Tot ceea ce este legat de mistere si paranormal incepe cu Mama Omida. Chiar si Morar, aseara, la Nasu, a pus o intrebare si a spus: „nici Mama Omida n-ar sti sa raspunda”. Pentru ca sunt fiica ei sunt atat de renumita, dar si prin faptul ca am stiut sa-i duc mai departe harul.

Asta vroiam sa va intreb. Cum v-ati descoperit acest har? Care a fost primul semn care v-a dat de gandit ca aveti aceste puteri? Se invata sau acest har este mostenit?

In primul rand este ceva care se transmite genetic, de la mama la fiica. Suntem din radacina de vrajitoare de generatii si generatii. Sunt vrajitoare din vrajitoare innascuta, nu cum a aparut acum vrajitoarele ca ciupercile dupa ploaie. Se stia ca fiind prima nascuta, prima fata, pentru ca numai fata mosteneste harul de la mama vrajitoare, voi mosteni si eu acest har. Sunt singura fata, intre patru baieti…

Ati invatat de la mama dvs.? Cum se deruleaza mai exact acest proces?

Se mostenesc, se simt, te nasti cu asta. Asta nu se invata. La sapte ani stiam deja rostul cartilor, pentru ca mama mea a fost cunoascuta prin mass-media, a fost cunoscuta de cand ma stiu, casa era plina de clienti fel si fel,  si atunci cand ea deschidea cartile eu stiam rostul acestor carti. Stateam langa ea si stiam deja ce are sa zica. Pana la 13 ani a inceput initierea, la 13 ani mi s-a facut botezul.

Despre ce botez este vorba?

Botezul de vrajitoare.

Cum se face?

Nu va pot spune. Este ceva care nu se poate divulga. Face parte dintre secretele noastre.

Comments are closed.